Este interzisa divulgarea catre un tert, persoana fizica sau juridica a datelor, informatiilor, materialelor sau sintezelor furnizate pe parcursul programelor de formare desfasurate de catre persoana juridica Liliana Uleia, precum si a oricaror altor date, informatii, materiale sau sinteze care pot prejudicia in orice fel, direct sau indirect persoana juridica Liliana Uleia indiferent daca acestea sunt utilizate in scopuri comerciale sau nu.

Este interzis sa se copieze, sa se retranscrie sau sa se foloseasca datele, informatiile, prezentarile, tematicile materialele sau sintezele furnizate de Liliana Uleia in alt scop in afara celui care a facut obiectul colaborarii cu Creative Business Management.

In cazul in care se constata ca aceasta clauza a fost incalcata si ca s-a realizat distribuirea materialelor aflate in proprietatea persoanei juridice Liliana Uleia si realizate de aceasta, fara a exista un acord scris in acest sens, ne rezervam dreptul de a solicita daune materiale.

CONDITII DE INSCRIERE SI PARTICIPARE:

Daca doresti sa participi la un curs din portofoliul persoanei juridice Liliana Uleia, trebuie sa faci dovada absolvirii studiilor liceale (copie dupa diploma de bacalaureat).  La final, toti cursantii primesc un Certificat de participare din partea agentiei noastre.