DESPRE WORKSHOP

„Advertising-ul nu este un drept, este un privilegiu. Prima dintre îndatoririle noastre nu este faţă de nivelul vânzărilor, ci faţă de public.” Howard Gossage.

Ce este advertising-ul?

Advertising-ul sau publicitatea reprezintă un efort de comunicare folosit de către companii pentru a-și promova produsele sau serviciile. Află mai multe aici.

Cui se adreseaza acest workshop?

Este un workshop util atât pentru cei aflați la început de drum, cât și pentru cei ce au deja experiență, dar vor să afle care sunt ultimele tendințe/trenduri ale domeniului. Află mai multe aici.

Programa workshop

Vei învăța cum să-ți schimbi mentalitatea vizavi de această industrie și cum să aplici metodele de advertising corecte, din studii de caz reale. Află mai multe aici.

Ce vei invata in cadrul workshop-ului?

Vei asimila informație actuală despre formele de promovare existente, astfel încât, la final, să-ți poți realiza propria campanie de comunicare, indiferent de domeniul de activitate. Află mai multe aici.

Tips&Tricks

Atunci când lucrezi în publicitate, devii un observator al comportamentului uman, iar acest lucru necesită mult work cu oamenii. Află mai multe despre management-ul profesional și uman.

INVITATI SPECIALI

La finalul fiecărui workshop, vom avea un invitat surpriză din domeniu, un profesionist cu experiență relevantă, care o să ne împărtășească informații-cheie din domeniu. 

GOOD ADVERTISING

publicitate liliana uleia

POVESTE

influenceri liliana uleia

DIFERENTIERE

publicitate liliana uleia

COMUNICARE

 

VANZARE

 

CONTACT

Scrie-mi cu încredere și curaj la [email protected]. Mă găsești și la telefon: 0766.395.799.