DESPRE CURS

„Advertising-ul nu este un drept, este un privilegiu. Prima dintre îndatoririle noastre nu este faţă de nivelul vânzărilor, ci faţă de public.” Howard Gossage.

Ce este advertising-ul?

Advertising-ul sau publicitatea reprezinta un efort de comunicare folosit de catre companii pentru a-si promova produsele sau serviciile. Afla mai multe aici.

Cui se adreseaza acest curs?

Este un curs util atat pentru cei aflati la inceptut de drum cat si pentru cei ce au experinta dar vor sa afle care sunt ultimele tendinte/trenduri din domeniu. Afla mai multe aici.

Programa cursului

Vei invata cum sa-ti schimbi mentalitatea vis-à-vis de aceasta industrie si cum sa sa aplici metodele de advertising corecte, din studii de caz reale. Afla mai multe aici.

Ce vei invata in cadrul cursului?
Vei asimila informatie actuala despre formele de promovare existente astfel incat la final sa-ti poti realiza propria campanie de comunicare, indiferent de domeniul de activitate. Afla mai multe aici.
Tips&Tricks

Atunci cand lucrezi in publicitate devii un observator al comportamentului uman iar acest lucru necesita mult work cu oamenii. Afla mai multe despre management-ul  profesional si uman aici.

INVITATI SPECIALI

La finalul fiecarui workshop vom avea un invitat surpriza din domeniu, un profesionist cu experienta relevanta, ce o sa ne impartaseasca informatii cheie din domeniu. Afla aici mai multe.

EXEMPLE DE CAMPANII CREATIVE

JOHN DOE / PHP DEVELOPER

What I do for fun? Weekends away with friends. Peace, quite and space to be creative.

JANE DOE / GRAPHIC DESIGNER

What I do for fun? Hanging out with my best friend pretty much anywhere.

JACK DOE / LEAD DESIGNER

What I do for fun? Give me my skateboard and set me free.

JANE DOE / SOCIAL MEDIA GURU

What I do for fun? Find me a festival and some good music and let me loose.

CONTACT

Scrie-mi cu incredere si curaj la [email protected] Ma gasesti si la telefon: 0766.395.799.