DESPRE WORKSHOP

Ce înseamnă să organizezi un eveniment? Atunci când reușești să creezi o stare de „moment perfect” invitaților tăi, vei ști că ai ajuns în poziția în care work-ul tău te definește ca un event planner de succes. În spatele oricărui tip de eveniment se află foarte multe ore de muncă și implicare, fără de care nu vei reuși în acest domeniu. Vei avea ocazia să înveți într-un singur workshop noțiuni ce țin de marketing, de comunicare și de creativitate și, chiar dacă experiența ta este zero în organizarea evenimentelor, vei pleca cu o hartă clară în drumul tău de event planner.

Ce este event planningul?

Nu de puține ori, organizatorilor de evenimente li se spune: „Wow, tu ai organizat acest eveniment?’’ sau „Chiar ai reușit să rezolvi problema în doar două ore?”. Află mai multe aici. 

 

Cui se adresează acest workshop?

Workshop-ul se adresează celor care doresc un job dinamic, celor care vor să socializeze cu cei din jur și să livreze evenimente de înaltă calitate clienților. Află mai multe aici.

Programa workshop

La finalul workshop-ului, vei pleca pe acest drum cu încredere și informație utilă. Pe scurt, multe exerciții practice te vor învăța să gândești asemenea unui organizator de evenimente. Află mai multe aici.

Ce vei invata in cadrul workshop-ului?

În cadrul exercițiilor individuale și de grup, vei învăța să faci față cu brio provocărilor din această industrie complexă și diversă. Află mai multe aici.

 

Tips&Tricks

Nu există o rețetă a succesului pe care să o urmezi pas cu pas, însă atitudinea pozitivă și un proces continuu de învățare te vor ajuta. Află mai multe aici. 

 

Tipuri de evenimente organizate

Am realizat o serie de evenimente: corporate, culturale, sportive, evenimente incentive și evenimente personale. Mai exact: lansări de produs, expoziții de artă, conferințe și alte ocazii speciale.

EVENIMENTE ORGANIZATE CU DRAG ȘI SUCCES

LANSARE DE FILM
EVENIMENT SPORTIV
GARDEN PARTY
EXPOZIȚIE DE ARTĂ
ocazie speciala Liliana Uleia
LANSARE DE PRODUS
CONFERINȚĂ SPORTIVĂ
EVENIMENT CORPORATE
OCAZIE SPECIALĂ

CONTACT

Scrie-mi cu incredere si curaj la [email protected]. Ma gasesti si la telefon: 0766.395.799.