DESPRE WORKSHOP

Ce inseamna sa organizezi un eveniment? Atunci cand reusesti sa creezi o stare de “moment perfect” invitatiilor tai, vei sti ca ai ajuns in pozitia in care work-ul tau te defineste ca un event planner de succes. In spatele oricarui tip de eveniment, se afla foarte multe ore de munca si implicare, fara de care nu vei reusi in acest domeniu. Vei avea ocazia sa inveti intr-un singur workshop notiuni ce tin de marketing, comunicare si creativitate si chiar daca experienta ta este zero in organizarea evenimentelor, vei pleca cu o harta clara despre drumul tau de event planner.

Ce este event planningul?

 Nu de putine ori, organizatorilor de evenimente li se spune: ‘’wow, tu ai organizat acest eveniment?’’ sau “chiar ai reusit sa rezolvi problema in doar doua ore?”. Afla mai multe aici.

Cui se adreseaza acest workshop?

Workshop-ul se adreseaza celor care doresc un job dinamic, care vor sa socializeze cu cei din jur,  si sa livreze evenimente de inalta calitate clientilor. Afla mai multe aici.

Programa workshop

La finalul workshop-ului, vei pleca pe acest drum cu incredere si informatie utila. Pe scurt, multe exercitii practice te vor invata sa gandesti asemenea unui organizator de evenimente. Afla mai multe aici.

Ce vei invata in cadrul workshop-ului?

In cadrul exercitiilor indviduale si de grup, vei invata sa faci fata cu brio provocarilor din aceasta industrie complexa si diversa. Afla mai multe aici.

Tips&Tricks

Nu exista o reteta a succesului, pe care sa o urmezi pas cu pas, insa atitudinea pozitiva si un proces continu de learning te vor ajuta.  Afla mai multe aici.

Tipuri de evenimente organizate

Am realizat o serie de evenimente: corporate, culturale, sportive, evenimente incentive si evenimente personale. Mai exact: lansari de produs, expozitii de arta, conferinte si alte ocazii speciale.

EVENIMENTE ORGANIZATE CU DRAG SI SUCCES

LANSARE DE FILM

 

LANSARE DE PRODUS

 

EVENIMENT SPORTIV

 

CONFERINTA SPORTIVA

 

GARDEN PARTY

 

EVENIMENT CORPORATE

 

EXPOZITIE DE ARTA

 

OCAZIE SPECIALA

 

CONTACT

Scrie-mi cu incredere si curaj la [email protected] Ma gasesti si la telefon: 0766.395.799.