DESPRE CURS

Specialistii in relatii publice fac aranjamente florale din fapte si le plaseaza astfel incat petalele mai ofilite sa fie ascunse de florile incantatoare.” Alan Harrington

Ce este PR-ul?
Orice brand/companie care se respecta va implementa o strategie de promovare corecta pentru a comunica cu publicul tinta si a preveni eventualele crize de imagine. Afla mai multe aici.
Cui se adreseaza acest curs?

Ii astept la acest curs pe toti cei care si-au dorit sa devina specialisti in comunicare sau simt nevoia sa imbunatatesca metodele de promovare pe care le aplica in prezent. Afla mai multe aici.

Programa cursului

Vei afla strategii practice de PR pe care le-am implementat si care au avut rezultate vizibile. Iti voi prezenta metodele traditionale de PR dar si ultimele trenduri din domeniu. Afla mai multe aici.

Ce vei invata in cadrul cursului?
Vei invata temelia acestei meserii, care sunt bunele practici din domeniu si cum poti sa previi crizele de imagine,  totul prin intermediul discutiilor interactive. Afla mai multe aici.
Tips&Tricks
Indiferent daca esti angajat intr-o agentie de PR , ai propriul business sau esti la inceput de drum in domeniu,  iata cateva reguli bune de urmat. Afla mai multe aici.
Campanii implementate

Iata o serie de campanii de comunicare implementate unde efortul de promovare a generat o serie de aparitii pozitive in media, pentru brand-urilor respective. Afla mai multe aici.

CAMPANII IMPLEMENTATE

JOHN DOE / PHP DEVELOPER

What I do for fun? Weekends away with friends. Peace, quite and space to be creative.

JANE DOE / GRAPHIC DESIGNER

What I do for fun? Hanging out with my best friend pretty much anywhere.

JACK DOE / LEAD DESIGNER

What I do for fun? Give me my skateboard and set me free.

JANE DOE / SOCIAL MEDIA GURU

What I do for fun? Find me a festival and some good music and let me loose.

OUR OFFICE

445 E 86 W 27th St # 601
New York
NY 10028
USA