DESPRE CURS

Specialistii in relatii publice fac aranjamente florale din fapte si le plaseaza astfel incat petalele mai ofilite sa fie ascunse de florile incantatoare.” Alan Harrington

Ce este PR-ul?
Orice brand/companie care se respecta va implementa o strategie de promovare corecta pentru a comunica cu publicul tinta si a preveni eventualele crize de imagine. Afla mai multe aici.
Cui se adreseaza acest curs?

Ii astept la acest curs pe toti cei care si-au dorit sa devina specialisti in comunicare sau simt nevoia sa imbunatatesca metodele de promovare pe care le aplica in prezent. Afla mai multe aici.

Programa cursului

Vei afla strategii practice de PR pe care le-am implementat si care au avut rezultate vizibile. Iti voi prezenta metodele traditionale de PR dar si ultimele trenduri din domeniu. Afla mai multe aici.

Ce vei invata in cadrul cursului?
Vei invata temelia acestei meserii, care sunt bunele practici din domeniu si cum poti sa previi crizele de imagine,  totul prin intermediul discutiilor interactive. Afla mai multe aici.
Tips&Tricks
Indiferent daca esti angajat intr-o agentie de PR , ai propriul business sau esti la inceput de drum in domeniu,  iata cateva reguli bune de urmat. Afla mai multe aici.
PR Influencer Marketing

Este mandatory ca influencerii, bloggerii, vloggerii si formatorii de opinie sa se regaseasca in strategiile de comunicare actuale. Afla mai multe aici.

INGREDINTELE UNEI STRATEGII DE COMUNICARE EFICIENTA

publicitate

DEFINIREA OBIECTIVULUI

Pe termen lung si sa fie masurabil.

RESARCH&PLANUL DE ACTIUNE

Atat pe plan extern cat si pe plan intern.

programa publicitate

IMPLEMENTAREA CONFORM TIMING

Prin activitati concrete si specifice.

MASURAREA INDICATORILOR DE PERFORMANTA

In real time ca sa poti modifica strategia, daca este necesar.

CONTACT

Scrie-mi cu incredere si curaj la [email protected] Ma gasesti si la telefon: 0766.395.799.