DESPRE WORKSHOP

„Specialiștii în relații publice fac aranjamente florale din fapte și le plasează astfel încât petalele mai ofilite să fie ascunse de florile încântătoare.” - Alan Harrington

Ce este PR-ul?

Orice brand/companie care se respectă va implementa o strategie de promovare corectă pentru a comunica cu publicul țintă și pentru a preveni eventualele crize de imagine. Află mai multe aici.

Cui se adreseaza acest workshop?

Îi aștept la acest workshop pe toți cei care și-au dorit să devină specialiști în comunicare sau simt nevoia să îmbunătățească metodele de promovare pe care le aplică în prezent. Află mai multe aici.

Programa workshop-ului

Vei afla strategii practice de PR pe care le-am implementat și care au avut rezultate vizibile. Îți voi prezenta metodele tradiționale de PR, dar și ultimele trenduri din domeniu. Află mai multe aici. 

Ce vei invata in cadrul workshop-ului?

Vei învăța temelia acestei meserii, care sunt bunele practici din domeniu și cum poți să previi crizele de imagine,  totul prin intermediul discuțiilor interactive. Află mai multe aici.

Tips&Tricks

Indiferent dacă ești angajat într-o agenție de PR , dacă ai deja propriul business sau dacă ești la început de drum în domeniu,  iată câteva reguli bune de urmat. Află mai multe aici. 

PR Influencer Marketing

Este mandatory ca influencerii, bloggerii, vloggerii și formatorii de opinie să se regăsească în strategiile de comunicare actuale. Află mai multe aici.

INGREDINTELE UNEI STRATEGII DE COMUNICARE EFICIENTA

publicitate

DEFINIREA OBIECTIVULUI

Pe termen lung și să fie măsurabil.

RESARCH&PLANUL DE ACTIUNE

Atât pe plan extern, cât și pe plan intern.

programa publicitate

IMPLEMENTAREA CONFORM TIMING

Prin activități concrete și specifice.

MĂSURAREA INDICATORILOR DE PERFORMANȚĂ

În timp real, ca să poți modifica strategia, dacă este necesar.

CONTACT

Scrie-mi cu încredere și curaj la [email protected].  Mă găsești și la telefon: 0766.395.799.