Programa workshopului de organizarea evenimentelor:

•Anatomia unui eveniment. Definitia unui eveniment si cate tipuri de evenimente exista?
•Profilul unui designer de evenimente si echipa lui.
•Conceptul de eveniment si dezvoltarea creativitatii.
•Etapele principale necesare pentru realizarea unui eveniment de success.

-Definirea tipului evenimentului si fezabilitatea lui. De cele mai multe ori, atat organizatorii de evenimente cat si incepatorii din domeniu cred ca au gasit idea grozava de eveniment pe care o asteptau de foarte mult timp sau se intampla sa primeasca o cerere pentru organizarea unui eveniment. Inainte de a incepe organizarea evenimentului, este absolut necesar sa clarificam fezabilitatea evenimentului prin aspecte precum: analiza pietei, implicit identificarea si analiza targetului, obiectivele si tema evenimentului.

-Planificarea evenimentului. Dupa ce am stabilit ca evenimentul nostru are potential si se poate realiza, trebuie sa incepem planificarea lui. Aici vom stabili din timp tot “scheletul” evenimentului, ii vom contact pe toti cei implicati in organizarea evenimentului si vom stabili clar directia evenimentului pentru fiecare moment.

-Ziua cea mare, ziua evenimentului. Tot ce am proiectat pana in acest moment trebuie sa se concretizeze si sa se lege intr-un mod armonios. Aici vom invata cum vom face fata neprevazutului si care sunt cele mai frecvente greseli ale event plannerilor.

-Evaluarea evenimentului. De foarte multe ori event planner-ul poate avea senzatia ca evenimentul a fost un succes. Feedback-ul participantilor si rapoartele/analizele post-eveniment ne vor oferi confirmarea reusitei evenimentului.

•Cum sa obtii si sa pastrezi clienti.
•Cum sa-ti promovezi in mod gratuit evenimentul.
•Tips&Tricks pentru event plannerii aflati la inceput de drum.