Programa workshop-ului de organizarea evenimentelor:

  • Anatomia unui eveniment. Definiția unui eveniment și câte tipuri de evenimente există
  • Profilul unui designer de evenimente și echipa lui
  • Conceptul de eveniment și dezvoltarea creativității
  • Etapele principale necesare pentru realizarea unui eveniment de succes.

-Definirea tipului evenimentului și fezabilitatea lui. De cele mai multe ori, atât organizatorii de evenimente, cât și începătorii din domeniu cred că au găsit ideea grozavă de eveniment pe care o așteptau de foarte mult timp sau se întâmplă să primească o cerere pentru organizarea unui eveniment. Înainte de a începe organizarea evenimentului, este absolut necesar să clarificăm fezabilitatea evenimentului prin aspecte precum: analiza pieței, implicit identificarea și analiza targetului, obiectivele și tema evenimentului.

-Planificarea evenimentului. După ce am stabilit că evenimentul nostru are potențial și se poate realiza, trebuie să începem planificarea lui. Aici vom stabili din timp tot „scheletul” evenimentului, îi vom contacta pe toți cei implicați în organizarea evenimentului și vom stabili clar direcția evenimentului pentru fiecare moment.

-Ziua cea mare, ziua evenimentului. Tot ce am proiectat până în acest moment trebuie să se concretizeze și să se lege într-un mod armonios. Aici vom învăța cum vom face față neprevăzutului și care sunt cele mai frecvente greșeli ale event plannerilor.

-Evaluarea evenimentului. De foarte multe ori, event planner-ul poate avea senzația că evenimentul a fost un succes. Feedback-ul participanților și rapoartele/analizele post-eveniment ne vor oferi confirmarea reușitei evenimentului.

  • Cum să obții și să păstrezi clienți
  • Cum să-ți promovezi în mod gratuit evenimentul
  • Tips&Tricks pentru event plannerii aflați la început de drum.